april 30, 2011

Koninginnedag!

Vandaag was het koninginnedag, Rimke, Rose en Mace gebruikten de dag om hun gebruikelijke knokpartijen uit te vechten en lekker te ontspannen.

Rimke probeerde het zwembad op te tillen maar het ging maar een klein stukje omhoog, en dus gebruikte ze het maar als hoofdkussen. (wat wel grappig is, dat we dezelfde blauwe schelp al bij veel mensen op de foto's aangetroffen hebben, dus iedereen had zo'n beetje hetzelfde idee als badje voor hun pup....mooi toch!).
Gisteren was het lintjesregen, de moeder van Simone mocht er ook een ontvangen!

Ze is nu lid in de orde van oranje nassau, uiteraard moet je, je daarvoor een groot deel van je leven voor iets bijzonders hebben ingespannen, dus ik verwacht niet dat ik er ooit een zal krijgen.
uiteraard zijn we er wel trots op een geridderde in de familie te hebben, en was het leuk om eens zo'n ceremonie mee te maken.

De puppen Rimke, Rose en Mace werden gisteren al om 08.00 uur opgehaald door Mieke alwaar ze de hele dag ruim vertroeteld zijn en kennis gemaakt hebben met andere honden en een compleet andere omgeving.

Het was Mieke opgevallen dat ze zo zelfverzekerd waren en ze zich gedroegen of ze er al jaren woonde......erg prettig om te horen dus!

S'avonds rond en uur of negen werden ze weer thuis gebracht en de dames en heer liepen rustig naar binnen om weer over te gaan op de orde van de dag....net of ze niet eens weg waren geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor uw reactie!!