april 11, 2011

Slopers!
De laatste week is ingegaan voor de meeste puppen, de laatste week in het nest. Gelukkig weer een prachtige zonnige dag gehad, dus lekker buiten spelen, slapen en eten. Vanmorgen toen ze buiten kwamen hebben ze als eerste het mooie mandje met bloemen welke wij gekregen hadden naar de filistijnen geholpen. De bloemetjes en het zand lagen door de hele tuin, maar ze hadden er wel lol in.

Voor de rest werd vandaag alles uitgetest op eetbaarheid en werd er flink achter elkaar aan gejaagd. Puppie met het rode bandje (Bento) had z'n gekkenuurtje en begon als een gestoorde door de tuin te rennen, ondertussen schijnbewegend langs de rest van de puppen die hem een beetje verdwaasd aan zaten te kijken. Ook menig bak met water welke eigenlijk als drinkwater bedoeld waren moest er aan geloven. Het water vloog alle kanten op, dus als je je pup straks water geeft, let dan op dat ze gewoon drinken i.p.v het te gebruiken als zwembad.

Nu op dit moment zit de hele bups weer in de ren en breken ze de tent af door veelvuldig met elkaar te stoeien, wat gepaard gaat met het nodige geschreeuw en geblaf.

Zo krijgen ze hun laatste maaltijd van de dag en waarschijnlijk wordt het dan wel weer rustig, kunnen ze weer heerlijk dromen over wat ze morgen weer allemaal gaan uithalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor uw reactie!!