april 07, 2011

Wat wil een pup nog meer!

Wat wil een pup nog meer! Na de hele nacht goed door geslapen te hebben wordt het als het ochtend is tijd dat je je laat horen. Vooral Django (gele bandje) en Rimke (Roze gestipt) hebben die neiging om lekker een potje te gaan staan gillen, soms gaat het over in gehuil. Ze hebben honger en dat laten ze weten. Voordat ze eten krijgen (rond 08.00 uur) mogen ze al gelijk naar buiten. Ze verzamelen dan al snel bij het deurtje, en als de buitendeur en de deur van de ren open gaan, proberen ze zich met z'n allen zo snel mogelijk naar buiten te wurmen. Sommige hebben even een kontje nodig, maar het duurd niet lang of ze zijn allemaal buiten.

Als dan eindelijk het eten komt, krijg je amper de tijd om het eten op de grond te zetten, want het is één krioelende massa rond je benen. Als het op is en dat duurd niet lang begint het mooie leventje pas goed.

Periodes van slapen worden afgewisseld met periodes van spelen en vechten. (net kinderen dus)

Ook het verslepen van voorwerpen en het proberen te slopen van de rieten matten zijn gewilde bezigheden.

Zo vergaat hun dag en eindigd deze weer met het eten, waarna ze weer de hele nacht kunnen dromen over wat voor een streken ze de volgende dag weer uit kunnen halen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor uw reactie!!