april 15, 2011

De verhuizers!


Vandaag zijn de eerste twee puppen verhuisd naar hun nieuwe baasje. Nova (zwart bandje) en Darko (groen bandje ) hadden de primeur, het lijkt nu een stuk rustiger. Natuurlijk lijkt dat maar zo...maar toch!!

Helaas hebben de puppen gisteren het snoer van de weegschaal vernield en kon ik vandaag pas weer wegen, de gewichten zijn erg mooi, zondag zijn ze acht weken en de lichtste pup weegt dan iets over de acht kilo... de zwaarste weegt dan tegen de twaalf kilo! Op de bovenste foto staat Darko vlak nadat hij de tas van de nieuwe bazin had doorzocht op lekkernijen, helaas zat er niets voor hem in en is hij maar ervoor gaan zitten met (volgens mij) het doel om als er niemand kijkt toch nog een nieuwe poging te wagen.

De andere foto's zijn gisterenavond gemaakt na de laatste maaltijd van die avond.

Twee en een halve kilo vlees hadden ze.....na twee minuten was het al op!

Ook wij moeten nu gaan uitkijken, dat we de laatste puppen niet dezelfde hoeveelheden gaan geven, want dan worden de laatste puppen van die michelin poppen en dat lijkt me nu ook niet de bedoeling.

Van de baasjes van Nova en Darko hebben we gehoord dat ze de autoreis goed doorstaan hebben.

Nova was iets rustiger in de auto als Darko, hij was het er niet helemaal mee eens, maar eenmaal thuis aangekomen ging het uitstekend. Morgen gaan weer twee puppen vertrekken, Dyango en Bento worden s'morgens opgehaald.

Zodat ze nog een groot deel van de dag hebben om aan hun nieuwe omgeving te wennen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor uw reactie!!