april 19, 2011

Dagelijkse gang van zaken!


Foto 1 : Het nacht verblijf van de overgebleven vier puppen.
De kleden hangen we erover om ze het gevoel van een eigen veilige hol te geven, het werkt echt, want s'nachts zijn ze vrijwel stil.
Foto 2 en 3: Rose spelend met Abbey, die vandaag toch al het lijdend voorwerp was van de puppen, ook als Abbey lekker lag te slapen vonden ze het prachtig om haar aan te vallen.

Foto 4: Rose die even gemangeld wordt door moeders en Mojito, het begon ermee dat Rose graag even met Abbey alleen wilde stoeien, maar Mojito wilde natuurlijk mee doen.
Op een gegeven moment lagen met z'n drieën op elkaar.
Foto 5: Als er ergens een opstootje is staat ie met z'n snufferd vooraan...Mace natuurlijk weer!

Lekker boven op z'n moeder, terwijl die aan het stoeien was met Mojito en Rose.

Van de mensen waar onze puppen naar toe zijn gegaan hebben we hele hartelijke reacties mogen ontvangen, waarvoor dank natuurlijk!
Van twee van de puppen nl Dyango en Bento wordt ook een weblog bijgehouden dus voor iedereen die het leuk vind om ze te volgen de links!


http://leonbergerbento.wordpress.com/ voor Bento.

Nu de puppen in ons eigen dag-nacht ritme mee draaien worden ze ook regelmatig gestraft als ze iets doen wat niet mag en natuurlijk beloond als ze het goed doen.
Langzamerhand leren ze zo wat wel en niet mag, soms wordt je wel even moedeloos als er weer één een plasje binnen doet maar over het algemeen doen ze het alle vier heel aardig, het is alleen goed opletten want met vier puppen die door je huiskamer heen wandelen heb je eigenlijk ook ogen in je achterhoofd nodig.
De puppen beginnen nu ook al aardig op hun namen te reageren, de één wat beter als de ander, maar het gaat steeds beter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor uw reactie!!