mei 05, 2011

Another day at the office!
Mace rechts en Rose links, ze waren met bezig met de borstel toen ze mij in de gaten kregen, verbaasd bleven ze naar mij kijken en besloten toen ik nog een foto wilde maken, om maar op te staan en te vertrekken.
Ook het met elkaar en met Mojito vechten behoord nog steeds tot de vaste favorieten bezigheden.

Zelfs Abbey moet het regelmatig ontgelden.
Vandaag was het zo warm dat ze bijna de hele dag voor pampus hebben gelegen; pas tegen de avond begonnen ze weer aktief te worden.
Voor de rest is de dag een beetje voorbij gekabbeld.

Wat ik nog steeds een leuk moment vind is het volgende:
S'avonds als het tijd wordt voor de dames en heer om te gaan slapen dek ik eerst de ren af met kleden, zodat ze de andere honden niet kunnen zien, daardoor blijven ze rustiger en slapen ze de hele nacht door.

Eerst tilde ik elke pup de ren in, maar ze worden echt te zwaar en dat is natuurlijk niet vol te houden.

Nu is het zo, dat zogauw de kleden over de renpanelen gehangen worden, de puppen al bij de ren wachten om erin te mogen.

Zogauw het deurtje open gaat springen ze alle drie de ren in en gaan netjes zitten, ze weten dan dat ze iets lekkers krijgen, alleen manieren hebben ze nog niet want als ze de kans krijgen eten ze je vingers erbij op.

1 opmerking:

 1. Haha, heel herkenbaar!
  Bento ligt ook de hele dag te slapen met dit warme weer en gisteravond was hij weer heel actief.
  Ook Bento weet wanneer het tijd is om te slapen, na de laatste wandeling krijgt hij nog wat te eten en daarna gaat hij in de keuken liggen om te slapen.

  Groetjes,

  Kim en Bas.

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor uw reactie!!