november 17, 2009

Het verhaal bij de foto's

Van boven naar beneden: (foto 1)Tante Iraya vind het heel leuk om de puppen te poetsen, af en toe is ze een beetje lomp, maar haar wolvennatuur zorgt ervoor dat de kleine niks overkomt.
Normaal als ze een pup even wil stoppen zet ze haar poot boven op de pup en begint vervolgens de vacht van de pup te beknabbelen.
(foto 2) natuurlijk moet de tuin winterklaar gemaakt worden, en de puppen helpen hier graag mee, gisteren zijn de takken vakkundig gestript van bladeren, vandaag zijn de takken die nog over waren gesnoeid.
(foto 3) Tijdens het spelen blijven rangorde spelletjes veelvuldig terug komen.
Vooral de puppen die ongeveer op gelijke hoogte staan willen elkaar even laten zien, dat zij toch echt de baas zijn over de ander.
(foto 4) Een scateboard, wat moet je daar nu mee? gisteren hebben ze er een stukje op gereden, vandaag werd erover heen gesprongen, en vooral werd gekeken of de wieltjes eetbaar zijn.
(foto 5) Van al dat spelen krijg je natuurlijk dorst en de waterbak werd ook vandaag omver getrokken, gelukkig was mama Abbey in de buurt en konden ze nog even drinken en eten tegelijk.
Nu de puppen 6 en een halve week oud zijn mogen ze niet iedere keer meer bij mama drinken.
Toen de puppen klaar waren met spelen en allemaal buiten gingen slapen hebben we ze weer naar de ren gebracht, waar drie grote bakken met eten reeds stonden te wachten.
We hadden verwacht dat ze eigenlijk niet zo goed zouden eten omdat ze uitgeteld waren, maar binnen vijf minuten waren de bakken leeg.
Nu snel omkleden, want ik moet zo werken tot 22.00 uur, vanavond als ik terug ben zal ik weer foto's plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor uw reactie!!