januari 08, 2009

een dag uit het leven van de pup


Het begint s'morgens om 07.30 uur met het schoonmaken van de ren, oude kranten weg alles schoonmaken met water en Dettol, rond 08.00 uur krijgen ze vlees van Carnibest, ongeveer 1,5 kilo, om 11.00 uur krijgen ze volle yoghurt, één tot anderhalve liter, daar zijn ze heel erg gek op.
Rond 14.00 uur krijgen ze weer Carnibest of voor de afwisseling kippelevertjes en runderhart, of pens, als toetje krijgen ze boullion extra verdund met water.
Rond 17.00 uur krijgen ze weer vlees, of ze krijgen brokjes (uiteraard van hoogwaardige kwaliteit).
Rond 20.00 gaat er weer een kilo Carnibest doorheen.
Als laatste voeding rond 23.30 uur hebben ze het vreetkwartiertje waarbij ze net zoveel mogen eten als ze opkunnen, er gaat dan gerust twee kilo vlees doorheen, maar ja ze moeten het er natuurlijk de hele nacht mee doen.
Tussen de bedrijven door wordt de ren schoon gehouden, dit weblog onderhouden, mailtjes en telefoontjes over de hondjes afgehandeld, het eten bereid niet alleen voor de hondjes maar ook voor ons en de kinderen (wij moeten nl ook eten!) het huishouden gedaan kinderen van en naar school gebracht en niet te vergeten heb ik ook nog een volledige baan (in ploegendienst) die veel drukte met zich meebrengt en brengt Simone de nodige uurtjes door op school.
Uiteindelijk lig ik meestal rond 01.30 uur op mijn bed en gaat om 06.30 uur de wekker weer.
Zo ziet u maar dat het groot brengen van een nestje puppen heel veel werk met zich meebrengt,
maar het geeft ook veel voldoening en we doen het graag, want uiteindelijk is het een prachtig gezicht om ze te zien liggen zoals ze op de foto liggen, voldaan en lekker in dromenland in dit geval acht op een rij, nummer negen paste niet op de foto.

1 opmerking:

  1. Ik vind het erg leuk om jullie weblog te volgen. Zo schattig die puppies! En ze houden jullie goed bezig! Volgens mij hebben ze het echt getroffen met hun mama en mensen-ouders. Ook super voor de nieuwe baasjes dat ze de ontwikkeling van de pups zo kunnen volgen.
    Groeten van Marjon, Stefan en Saarlooswolfhond Luthor

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor uw reactie!!