december 06, 2016

Schreeuwen!Zo gaat het tijdens een dag, de puppen zijn nu twee weken en vier dagen oud, de oogjes zijn inmiddels open en ze wankelen rond door de werpkist, lopen of ze een drankje teveel op hebben.
Af en toe vraag je je af hoe er zoveel geluid uit zo'n klein pupje kan komen, vooral het reutje met het rode bandje is inmiddels expert in schreeuwen geworden.
hij heeft een heel repertoire aan verschillende geluiden, aan de geluiden kun je horen of hij honger heeft, of hij verschoond moet worden, of soms is het gewoon baldadigheid en huilt hij als een wolf.
soms heeft ie erge medelijden met zichzelf en dan moet iedereen het weten, vooral laat op de avond en vroeg in de morgen.
Silke trekt er zich niets van aan en is consequent in haar opvoeding en gaat echt niet voor ieder gilletje naar de werpkist, ze weet precies wanneer wel en wanneer niet, ook haar biologische klok werkt uitstekend, want ongeveer om de twee a drie uur voed ze haar puppen. De melk is van uitstekende kwaliteit want de gewichten vliegen omhoog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor uw reactie!!