oktober 12, 2019

the last but certainly not the least!

Nu 00.15 uur kan ik zeggen dat gisteren ochtend de laatste van de rij is vertrokken nl:
Wolfie (Lizzys Gold)
Dit schatje is nog een weekje extra gebleven omdat het baasje in Amerika was voor 't werk.
Nu is een weekje extra voor ons totaal geen probleem en samen met Lotte draaiden ze mee met het ritme van de roedel, Het gevaar is echter wel dat je je meer gaat hechten aan de pup.
Als je een nestje fokt weet je van te voren dat ze gaan verhuizen en zo benader ik het ook.
In die acht weken is het heel erg druk en allemaal moeten ze de aandacht krijgen die ze verdienen
Maar als er dan nog maar twee zijn ga je beter opletten en zie je steeds meer verschillen in hun karakter.
Wolfie is een pup die eerst de kat uit de boom kijkt voordat ze iets onderneemt, terwijl Lotte overal op af stuift en later wel ziet wat er gebeurd.
Dit geldt voor het gebied buiten het territorium (het huis en de tuin) hier binnen vond ze het prachtig om bij oma Silke aan de staart te hangen om vervolgens lekker mee gesleept te worden.
Ook het konijn (James) moest het bij allebei ontgelden want wat is er leuker om daar achter aan te jagen. en konijnenkeutels (vooral vers) zijn een delicatesse voor ze.
De slippers van Simone sleepte ze iedere keer weer uit de gang  en daar kwam ze dan weer triomfantelijk mee voorbij gelopen.
Ze was de eerste pup die een manier vond om uit de waterbak van de grote honden te kunnen drinken, nl je gaat in de lagere bak staan met je voorpoten (ook al zit hier ook water in) en op die manier kon ze toch drinken uit de hogere bak.
Nu is ze als laatste vertrokken en woont ze in Zeeland in de buurt van het strand, meer dan genoeg om daar te gaan ontdekken.
Voor mij is ze dan ook the last but certainly not the least!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor uw reactie!!