september 26, 2019

De dag van vandaag!


De puppen hadden vandaag een drukke dag, om 08.00 uur naar buiten om te eten, ondertussen konden wij de ren schoonmaken ,
Het eten (brokken met vlees) duurt niet zo lang dus werd er daarna een bak water weg geslobberd.
Na het eten moeten ze allemaal even de behoefte doen en is het tijd om te spelen, klinkt wel leuk spelen maar ze gaan er af en toe flink tegen aan.
Van al dat spelen werden ze weer moe en gingen ze even slapen, ondertussen was het bezoek gearriveerd die met ons en de puppen meegingen naar het tuincentrum om de puppen met andere dingen kennis te laten maken.
Twee auto's vol zes puppen per auto en natuurlijk hebben wij geen 12 riempjes, dus hebben we vlaggenlijn gebruikt, halsbandjes hadden ze wel om.
Het tuincentrum is erg groot en we moesten naar de dierenafdeling dus wat doe je dan om het wat sneller te laten gaan, iedereen (we waren met zes personen) twee puppen onder de arm en zo in ganzenpas naar de dieren afdeling.
We trokken in ieder geval veel bekijks want ook de personeelsleden kwamen bijna allemaal even kijken en aaien.
Na een half uurtje vonden we het genoeg voor ze en zijn we richting uitgang gegaan en werden de puppen weer ingeladen in de auto's om naar huis te gaan.
Thuis aangekomen is de hele club diep in slaap gevallen in de ren.
De middag hebben ze doorgebracht in de tuin en in de kamer, de deur stond open dus ze konden zelf kiezen, binnen of buiten of beide.

2 opmerkingen:

  1. Owww wat leuk... hele onderneming met 12 puppen ! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat kun je wel zeggen, het was een hele onderneming! de karretjes in het tuincentrum konden we niet gebruiken omdat ze te laag waren dus veel sjouwen die 12 puppen!

    BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor uw reactie!!