augustus 15, 2019

Neonnatale fase 2!In het vorige bericht had ik het over de warmtelamp hoe puppen daarna op zoek gaan als ze meer warmte willen.
Op de tweede foto is zie je een pluk van vier puppen recht onder de lamp liggen, de rest heeft zich in plukjes verzameld wat verder van de lamp.
Op de eerste foto zie je een pup die zich (volgens mij) behoorlijk op z'n gemak voelt. zowiezo voelen alle puppen zich goed, want als puppen zich niet goed voelen gaan ze met z'n allen op een berg liggen. dan lijkt het voor veel mensen schattig om te zien, maar het kan een teken zijn dat er iets mis is met de puppen, daarom is het prettig om te zien dat ze in plukjes liggen.
Op het filmpje kun je mooi zien dat als Lizzy in de werpkist gaat liggen alle puppen richting moeder kruipen om melk te gaan drinken, hier geldt het recht van de sterkste, ze proberen elkaar weg te dringen om maar een tepel te kunnen bemachtigen, hier hebben wij dus weer een taak om de natuur  een handje te helpen en wisselen we af en toe wat puppen zodat iedereen zijn deel kan krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor uw reactie!!