juli 06, 2018

De dag goed doorstaan!Na het bezoek aan de dierenarts vanmiddag  zochten de puppen elkaar op in de keuken, waar je gewoon lekker rustig en koel kunt slapen.
om 17.00 uur is het tijd om te eten, ze worden dan wakker en een enkeling loopt netjes naar buiten om ff een plasje te doen, anderen zijn nog niet zo ver of hebben er maling aan en zetten de kont neer waar ze op dat moment zijn.
Het is dus zaak om de pup zo gauw hij of zij wakker wordt meteen óf naar buiten te lokken óf meteen op te tillen en buiten neer te zetten.
Uiteraard volgt de beloning (aaien en goed zo! roepen, lekker overdreven want dat gaat erin als zoete koek) dat ze ontzettend goed bezig zijn door buiten te plassen.
Nadat ze allemaal buiten zijn, laten we ze nog even spelen totdat het eten geserveerd gaat worden.
Nu ze volledig op brokjes en vlees zijn overgegaan eten ze ook een beetje in etappes. m.a.w. ze doen het rustig aan tenslotte zijn die scherpe witte dingetjes in de mond er niet alleen voor het spelen.
Als iedereen voldaan is wordt het tijd om ff lekker uit te buiken onder zware bewaking van grote zus Lizzy (foto 2 en 4)
Laat op de avond beginnen ze weer wakker te worden en is er ruimschoots tijd om met elkaar te spelen.
Tegen half twaalf wordt het weer tijd om naar binnen te gaan en krijgen ze de laatste maaltijd van de dag.
De laatste paar dagen gaat dit ritme erg goed want ze gaan vrijwel meteen slapen en slapen de hele nacht door.....wel tot een uur of zes! volgens Simone dan....ik hoor het niet, wat weer een voordeeltje voor mij is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor uw reactie!!