juni 20, 2018

Het gaat steeds sneller!Op de bovenste foto liggen ze uitgeteld na een schaal met lammerenpap, inmiddels is hier ook vlees aan toegevoegd en is de schaal binnen no time leeg.
Op foto twee kun je wel zien dat de pup lekker op z'n gemakkie ligt te slapen, de witte vlek op z'n borst zal weer verdwijnen.
Op foto 3 zie grote zus en kleine zus, ondanks de nu grote verschillen heeft kleine zus net zoveel pit als haar grote zus.
De ontwikkeling van de puppen gaat nu steeds sneller, inmiddels kunnen ze al een beetje "rennen" en lopen gaat goed.
Overdag klimmen ze uit de werpkist en verblijven ze in de ren.
Grommen en blaffen kunnen ze inmiddels als de beste en iedereen denkt nu dat hij/of zij de sterkste is en dus de baas is.
Volgende week gaan ze buiten verkennen en mogen ze in de tuin, ze gaan dan weer veel nieuwe indrukken krijgen en op die manier leren ze alles wat ze later nodig hebben om evenwichtige volwassen leonbergers te worden; ook mooi om te zien dat buiten moederhond Silke ook haar dochter Lizzy meehelpt met de puppen op te voeden.
Tante Iraya (Saarlooshond bijna 13) vind de puppen ook heel leuk, alleen zij mag nog niet bij de puppen van Silke en Lizzy begint dan ook te brommen als Iraya een pup toch een knuffel wil geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor uw reactie!!