maart 11, 2011

Van melk naar pap!

Om even op het filmpje terug te komen uit het vorige bericht: Als Abbey dan uiteindelijk zelf uitgegeten is kan het nog zo zijn, dat ze nog rustig even wacht voordat ze de werpkist instapt.
Meestal gaat het dan als volgt: Abbey stapt de werpkist in en als een meute hongerige wolven storten de puppen zich op Abbey, alles rent door elkaar (voor zover ze dan al kúnnen rennen....maar ze proberen het).
Abbey heeft het dus erg moeilijk om ergens te kunnen gaan liggen, en als dat dan uiteindelijk gelukt is kan het gevecht pas goed beginnen.
De puppen duwen alle kanten op en als het lukt duwen ze de andere puppen gewoon weg om toch maar niets van de melk te missen.
Je kunt nu ook aan ze merken dat de melk eigenlijk niet genoeg meer is, daarom hebben we ze vandaag ook voor de eerste keer pap gegeven (foto's volgen).
Wel even wennen voor ze, de ene hoef je maar één keer een vinger met pap in de mond te duwen voordat ze zelf de pap oplikken, de andere denkt iets van "ieks wat is dat nou...geef mij maar melk!", maar het zal niet lang duren of ze zullen het heerlijk gaan vinden,(vooral als er ook vlees bij komt!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor uw reactie!!