februari 21, 2011

Trotse Abbey

Commentaar bij de foto's:

Foto boven: Abbey is erg trots op haar kinders
Ze heeft er dan ook hard voor moeten werken.
Negen puppen is natuurlijk ook wel een bak vol.
Ze is constant bezig met ze bij elkaar te harken, af en toe pak ze er een bij het hoofd en tilt 'm terug naar de rest; In heel haar gedrag kun je zien dat ze een ervaren moeder is die precies weet wat ze doet, ze houd heel goed in de gaten waar haar puppen zich bevinden en ze draait zich in de vreemdste bochten om maar niet op één van hen te gaan liggen.

Foto midden: In vergelijking met haar eerdere nestjes is Abbey nu veel waakser over haar puppen. op de foto kun je zien dat er een begin is van een lip die langzaam omhoog getrokken wordt Abbey is duidelijk alert.
Het bleek dat één van onze andere honden bij de deuropening van de ren stond.
Abbey tolereert geen andere honden in de buurt van de werpkist en laat dit duidelijk merken door haar lippen op te trekken en zachtjes te grommen, dit is meer dan genoeg voor de andere honden om toch maar even uit de buurt te blijven.

Foto onder: De laatst geborene, nummer negen in de rij kwam om 08.20 uur ter wereld, twee en een half uur na nummer acht een reutje van 514 gram.
Hij valt vooral op omdat hij een stuk lichter van vacht is dan zijn nestgenoten.
Op de foto gaan vind hij niet erg leuk, en laat dit dan ook luidruchtig weten.
Gelukkig is zijn moeder in de buurt om 'm te troosten, ze probeerde hem dan ook van het podium te krijgen door 'm op te tillen, dat was dus ook het einde van de fotoshoot.

3 opmerkingen:

 1. Wat heeft ze toch veel weg van haar zus Angel die kon ook zo vol trots kijken. Heerlijk he zulke super moeders. Groetjes Hettie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat kijkt Abbey trots. Het is precies haar zus Angel. Ze zijn zo trots dat het van de foto af straalt. Super moeders zijn het.
  Groetjes Hettie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een trotste moeder, ze ziet er erg bezorgzaam uit! Wat een hoop pups dat ze moet in de gaten houden, zal ook wel vermoeiend zijn voor haar! Dikke knuffel voor Abbey!

  Kathy

  BeantwoordenVerwijderen

Hartelijk dank voor uw reactie!!