januari 02, 2011

Dekking Abbey en Gandor!


Dit is het nieuwe vriendje van Abbey.
Zijn naam is Gandor, zijn stamboomnaam is: Sconfinato Giacomo Greco.
Afgelopen zomer hebben we hem voor het eerst thuis opgezocht en waren meteen onder de indruk van zijn uitstraling en prachtige karakter.
Nu maar hopen dat Abbey er ook zo over zou denken!
Afgelopen December werd Abbey dan eindelijk loops.
Tijdens dat lekkere winterse weer reden we verschillende keren naar de dieren kliniek in Best om progesteron te laten prikken, na de vierde test in zeven dagen, kregen we dan het advies om de volgende dag te gaan dekken.
S'morgens gingen we al vroeg op pad richting het oosten van het land, we wilden met deze winterse omstandigheden geen risico nemen.
Soms heb je dat een teef totaal geen interesse heeft voor de reu, of dat ze hem zelfs gelijk afwijst, maar Abbey was volgens mij gelijk een beetje verliefd, want ze kwispelde en zocht hem gelijk op.
Denk niet, nu is het zo even gepiept, want na vele pogingen werd het die dag niets en besloten wij dat we de volgende dag terug zouden komen om nog een poging te wagen.
De tweede dag is de dekking tegen onze verwachtingen in toch nog gelukt, en konden we beginnen met het afhandelen van de administratie die bij zo'n dekking hoort.
Nu maar afwachten of Abbey inderdaad drachtig is, zekerheid krijgen we rond 18 januari, als we een echo laten maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor uw reactie!!