oktober 16, 2008

3e keer ontwormen.

Vandaag hebben we de puppen voor de derde keer ontwormt. Het valt ons ook op dat er helemaal geen wormen te vinden zijn in de ontlasting van de puppen.
De eetlust van de puppen is enorm, als het aan hun ligt zouden ze de hele dag dooreten,.... maar goed dat het niet aan hun ligt dus.
Op dit moment gaat er zo'n 2,5 kg vlees per dag doorheen en deze hoeveelheid loopt op per kg pup. Ook aan brokken krijgen ze het nodige, hoeveel precies hebben we nog niet gemeten, dat zullen we morgen eens doen. Overigens is het niet zo dat we maar wat neergooien.
Alles wordt berekend op de gewichten van de puppen.
Zowel het vlees als de brokken zijn van een hele hoogwaardige kwaliteit, daarnaast voed Abbey nog steeds vrijwillig bij, en zorgt zij dus voor de toetjes.
De puppen zijn vandaag de zes kg gepasseerd en zijn zeer levendig.
De gewichten van de puppen liggen erg dicht bij elkaar. Tussen de lichtste pup en zwaarste pup zit nog geen 350 gram. Qua grootte zitten ze ook heel dicht bij elkaar: verschillen in Hoofdomtrek, schofthoogte, borstomvang, en lengte bedragen nog geen 1,5 centimeter.
Ook de karakters van de honden liggen op dit moment dicht bij elkaar. Je kunt nu duidelijke roedelvorming waarnemen door de stoeipartijen onderling. prachtig gezicht om te zien. Voor ons mensen is het spelen, voor de puppen echter is het bloedserieux en willen zij zo laten zien wie de beste, snelste en dapperste pup is. dit is voor hun de voorbereiding op hun toekomst.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hartelijk dank voor uw reactie!!